Tecken på väggen!

(11-06-02)

Fråga

Hejsan. Jag har precis flyttat hem till mina föräldrar igen efter att ha bott i egen lägenhet länge och när vi höll på som mest att städa här hemma så upptäckte jag en vit fläck i trappan och vid närmare titt upptäckte att det var en dödskalle, och bredvid den är en annan formation som ser ut som Jesus, med torn kronan och allt på huvudet.

Nu undrar jag vad det kan vara, vad det kan betyda, för mina föräldrar hade lagt dit den samma dag som vi flyttade in och då fanns den inte där enligt de, och det är omöjligt att tvätta bort den, det går bara inte.

Tacksam för svar och vägledning. Jag har dessutom en 90 årig mormor under samma tak, betyder det hela att det är hon eller jag, eller min flickvän eller vår dotter som kommer att dö eller vad betyder det? Kan säga också att vi har hjärtproblem i familjen och att jag är väldigt orolig för detta.
Tacksam som allra ödmjukast för var.

Svar

 

Bilden av Jesus på korset kombineras då och då med en dödskalle under Jesu fötter. Genom korsdöden besegrade han ju döden.

Bilden i trappan är precis som allt som händer oss i livet en uppmaning till en kristen omvände, till ett lyckligt liv i Kristus och hans katolska kyrka. Inget annat. Inget varsel.

Team fråga prästen!